Tlačovka U troch pajácov – Fica, Kažimíra a Počiatka

9. júna 2011, peter333, Nezaradené

Toto panoptikum „odborníkov“ nemá problém vydáviť na verejnosť bludy a vyfabulované  dáta pretože títo „ekonomovia“ vedia, že ich voličská základňa po faktoch nebude pátrať.

Im voličom stačí, že  inak zoči voči srab, Fico, označí Radičovú za klamárku a vyblafne informáciu   ako chudobnieme.

Voličom Fica to stačí. Pretože ich nenapadne, že chudobnieme najmä preto, lebo Ficovci rozkradli túto krajinu a najmä, nevedeli ju riadiť.

Proste volič Fica ľúbi dramatické prejavy, čiernobiele videnie..

 

Preto sa zameriam na detaily a nuansy tlačovky .

1. Kažimír už nenabral odvahu vziať si do ruky graf (podotýkam veľmi rozumne) po skúsenostiach s p.Sulíkom v relácii na telo.) Graf v ruke držal Fico, kedže graf v ruke Kažimíra by vyznel ako dizertačná práca v rukách poloretardovaného Sandokana Čonku.

Veľmi pozitívne hodnotím.

2. Kažimír sa prestal za každou vetou veľavýznamne chechtať (čo je z psychologickégo hľadiska znak neistoty). Veľmi pozitívne hodnotím!

3. Kažimírová mimika a gestikulácia,  kde v afekte dokonca predčí aj Dzurindu. Keď dvíha obočie, premliaskáva, gúľa očami – tam vidím ešte značnú rezervu.

Príklad by si mal vziať od Počiatka, ktorého Slovensko zaujíma tak asi ako mňa 5.ta rumunská hádzanárska liga. Nádherne znudený výraz pracháča, kapitalistu, ktorý je za vodou a len neodstrániteľný reflex kradnúť ďalej ho núti sedieť vedľa Fica, o ktorom si myslí svoje..

Že Janko? 🙂

4. Ficov pohľad – Ficov pohľad je pohľad človeka čo klame. Žiaden priamy pohľad.

Pohľad priameho chlapa som u neho nezaznamenal. Jeho absolútna podobnosť s Mečiarom je nevyvrátiteľná ale  Vladimír aspoň vedel aj pri najbrutálnejších klamstvách  pozerať sa do očí.

5. A bol tam aj Ondruš ..) Toho nechám tak, to je akokeby som bil palicou mravčeka..)

 

Čo dodať. Predpokladám, že o 3 roky nám budú títo kriváci vládnuť a ostáva mi len dúfať, že to bude ich posledné volebné obdobie a čas ich zmetie do zabudnutia ako HZDS..