Založ si blog

Len načri Fico potom hlboko do vrecka ale daj aj nám

Vlastne všetko dobre dopadlo..

Schváli sa Euroval a k moci sa dostane Fico – ideálna kombinácia trošičku si zašantiť, zažúrovať ako by povedal Sulík..)

Čas splniť nereálne populistické sľuby pre ľudí.  Nielen sponzorské vrecká plniť, je čas, trošičku dopriať aj nám..

Nech si dôchodca konečne vystrie opálený chrbát a biele brucho od motyky a políčka na ktorom pestuje zeleninku, nech si vydýchne pri poháriku 52%nej Bošáckej slivovice, z kubánskeho dútnička si potiahne .. Nech si dopraje operku trebárs z Rakúska, pracovitú, obetavú.. A nejaka tá cestička okolo sveta na sklonku života je zaslúžený dar.. Čiže sumár sumárov minimálny dôchodok od tých.. plus mínus 2.500 Euro, to by šlo nie?

A kto si zaslúži viac ako ľud pospolitý, pracujúci fyzicky, ktorým nikdy nezmäkla dlaň z ťažkej práce? Robotníci, remeselníci, poľnohospodári? Je čas oceniť prácu, bez ktorej by sme darmo ťukali do super kompu v značkých džínach pretože by sme pošli od hladu…  A títo trpia najviac…Čo takto pridať najviac tejto skupine, kde je najviac ľavicových  najviac voličov? Ktorí hrdlačia za minimálnu mzdu celý život? Čo takto ich obťažkať bohatstvom ako obťažkávaš seba, svojich sponzorov a nohsledov? Nebudeme trocháriť, že? Navrhujem 5.000 Euro netnet minimálnu mzdu!

A čo chudáci nezamestnaní, tí ktorí si nemôžu nájsť prácu, pretože majú vysoký vek, práce v regióne niet, lebo aj tie sociálne podničky, ktoré strovili do posledného centu dotáciu ti závideli? Nedajme im viac biedy trieť, môj plachý návrh je 2.000 Euro.

A naši rómski spluobčania? Biedaci, ktorí sú proste geneticky íní a ľúbia sa smiať, tancovať, spievať, radovať sa z každého nového rána, telesne či inak? Na tých by sme zabudli? Navrhujem vzorku cca 200.000 poslať do Bruselu, nech nám ukážu, ako na asimiláciu rómov a tým ostatným, takú tisícočku mesačne, to by šlo nie?

Nezabudnime na našu početnú skupinku úradnikov, čo dennodenne makajú aj hodinku a sú silnou voličskou Róbertovou základňou… Tak komu inému keď nie im???? Veď nie všetci z armády 400 tis. kusov sa dostane k nákupu hlavičkového papiera za 1 Euro/ks.. Tým by sme nedali???!!  Minimálna mzda 5.000 Euro ani o cent menej!!

A naši vojaci a policajti???? Čo dennodenne  nasadzujú životy, aby sme my mohli večer čo večer v bezpečí hlávku do vankúšov ukladať?? Tým nie?? Určite áno!! Okrem platu 5.000 Euro odchod do dôchodku ako 25 roční s minimálnym dôchodkom 2.500 Euro!

A nezabudnime na našu  nedocenenú sudcovsku elitu, ktorí deň čo deň sa súkajú do talárov, aby odsúdili tých posledných 20 zločincov, ktorým sa darí unikať tvrdej ruke zákona. To by bola kardinálna chyba nedať im. 10.000 Euro mesačne …A keď spoja sily, určite si vysúdia hádam aj skromných 20.000 Euro..

A samozrejme Učiteľom!! Kto sa ma dívať, ako chodia vo vyťahaných svetroch a tesilových nohaviciach, v ktorých ešte vešali zástavky na znak sovietsko-československého priateľstva? Tí ktorí nám vychovávajú našu omladinu? Tí ktorí sa finančným postavením dostali do suterénu spoločnosti? Tu rozhodne sa nebudem oštiepkovať, tu určite nie. 15.000 Euro/mesačne a bez debaty poprosím! 

Lekári a ďalší a ďalší na ktorých som zabudol.. Tým všetkým minimálne o 10-20 násobok ich doterajšj almužny…

Nastupuje predsa ľavica a v spojení s Eurovalom to nie je až také nereálne… Solidarnošť, to je heslo únie.. Dnes my Vám, nabudúce oni nám..

Som nabitý entuziazmom a nadšením v budúcnosť, ktorá mňa a moje deti čaká.. 10.3. a mesiac po tom, príde prvá vysoká výplata a raj na zemi..)

Konečne si kúpim normálnu 2 týťdňovú dovolenku pri mori all inclusive a nie víkendík v Dolnej Strede v zľavedňa..

A v reštaurácii si dám konečne okrem piva, ktoré skrz financií glgám hodinu aj whisky, ktoré neľúbim a k tomu ustrice, ktoré tiež nemusím.. Len tak.. Z rozopaše..

Tak veľa zdaru do prvej ozajstnej výplaty 10.4.2012..)

 

PS: Dôchodcovia, nebojte sa čo bude po Vás keď tu nebudete – verím, že Róbert ruka v ruke  s Eurovalom Vám bude ďalších 10-12 rôčkov posielať dôchodky..)

Prečo zajtra (25. 11. 2014) sa zúčastním na Pochode proti korupcii.

24.11.2014

1. Finančný rozmer Korupcia je vo výške 1 miliardy za rok. Ak to prerátam na moju 4 člennú rodinu, zmizne nám ročne z peňaženky cca 200 €. To máme 100 rožkov, 20 masiel, 20 pív, 5 kg hovädzej roštenky, 10 kg ovocia, 10 kg zeleniny, kilo kávy a jedno lego pre decká. K tomu ak zoberieme hordu úradníkov a nadspotrebu štátu ako takého, zmizne mi z peňaženky ďalších [...]

Asi ako vyzeral prejav pred rozpočtom na rok 2015.

16.10.2014

Tak Vás tu všetkých dnes vítam, skôr ako sa pustíme do práce, dovoľte krátky úvod. Väčšina z nás, ako tu sedíme, netuší ako sa pracuje inak ako vlastnou hlavou, netuší čo je to žiť z priemernej mzdy, bývať v 2 izbovom paneláku, chodiť na dovolenky na rodičovskú chalupu. Zvykli sme si na určitý štandard a nie je tajomstvom, že ten nadštandard sme si vybudovali zo [...]

Poistenci Dôvery, prekazte prosím megakšeft politikovi a jeho sponzorovi.

04.11.2012

A vráťte sa do VšZP. Úvodom by som chcel povedať, že súhlasím s Ficom v jednom. Súkromné poisťovne si nemajú čo vytvárať zisk z peňazí, ktoré my musíme povinne odvádzať. Ak MUSÍME, tak v tom prípade si poisťovňa NESMIE. Nech si zisk vytvára doplnkovými pripoisteniami. Napr. že Vás zaočkuje sestrička s pevným guľatým zadkom. Že Vás popočúva doktor, ktorý [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

peter333

"Radšej budem nenávidený za to, čo som, ako milovaný za to, čo nie som" - André Gidea

Štatistiky blogu

Počet článkov: 33
Celková čítanosť: 83547x
Priemerná čítanosť článkov: 2532x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy